HEALING Nyköping

Varmt välkommen till Eva Magi – healing Nyköping

SAMTAL SOM HELAR OCH FÖRÄNDRAR

Välkommen hit! Mitt namn är Eva och hos mig kan du få hjälp med healing både på plats och på distans. Så bor du i Nyköping och är intresserad av healing så kan du boka tid hos mig. Jag erbjuder samtal som helar och förändrar på plats, distans, enskilt och i grupp. Förutom det så håller och arrangerar jag även kurser i personlig utveckling för en ny tid, regressioner och lär känna ditt inre kraftcenter- The healing art of love.

När du söker någon förändring eller svar som ligger dolt inom dig så kan healing vara till hjälp. Det kan lösa upp fysiska och mentala blockeringar så att du kan känna ett flöde igen, ett flöde av tankar och känslor i balans som gör att du ser saker klarare. Jag delar gärna med mig av galaktiska budskap och meddelanden som kan ge vägledning och fungera som inspiration och stöd på din väg. Läs gärna mer under tjänster om du vill veta mer, eller hör av dig om du har frågor eller funderingar.

HEALING

Ljusarbetare som jobbar med healing kan jobba med det på lite olika sätt, men det viktiga att veta är att healing aldrig kan göra skada. Det är bara goda energier och något som gör dig gott.

DISTANSHEALING

Eftersom healing handlar om energier så finns inga begränsningar på det sättet att man måste vara nära varandra för att det ska fungera, du kan bo var som helst och ändå få min hjälp med distanshealing.

KURSER

Förutom behandlingar med healing så håller jag kurser i healing och personlig utveckling. Det här kan man boka sig för oavsett om man själv vill jobba med det eller endast för sin egen skull.

Vill ni veta mer?