Kurser healing Gnesta

Är du intresserad av att gå kurser i healing i närheten av Gnesta?

Kurser i healing

Att jobba som healer och ljusarbetare känns som mitt kall i livet och det är något jag varit verksam i under många år nu. Är intresserad av att delta i någon av mina kurser i healing i närheten av Gnesta? Eller skulle du vara nyfiken på att prova på healing hos mig så är du välkommen att kontakta mig för att boka tid. Tveka heller inte att kontakta mig om du har några frågor angående hur det fungerar..

Distanshealing

Oavsett om du bor i någon närliggande stad så eller någon annanstans i vårt avlånga land så ser jag fram emot att ta emot dig med goda och helande energier. När du bokar dig för healing hos mig så vill jag att du ska känna dig både trygg och välkommen. Det fina är att du inte behöver komma till mig för att få distanshealing. Kanske bor du längre bort och vill få distanshealing? Då kan du vara lugn med att det fungerar ändå. Oavsett som du befinner dig en eller flera hundra mil bort. Energier begränsas inte av avstånd.

Om du provat att få healing på plats eller distanshealing så kanske du vill lära dig tekniker hur du själv kan ge det till andra. Då kan du som sagt gå någon av mina kurser i healing där jag håller hus i närheten av Gnesta.

Vill ni veta mer?